Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Kroatisk ordbok: En Àmnesbaserad metod" by Pinhok Languages " eBook PDF Kindle ePub Free

Kroatisk ordbok: En Àmnesbaserad metod

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kroatisk ordbok: En Ă€mnesbaserad metod
  • Author : Pinhok Languages
  • Release Date : January 19, 2019
  • Genre: Foreign Languages,Books,Reference,
  • Pages : * pages
  • Size : 535 KB

Description

Den hÀr ordboken innehÄller fler Àn 3000 kroatiska ord och fraser som grupperats efter Àmne sÄ att du lÀttare kan vÀlja vad du vill lÀra dig först. Dessutom innehÄller den andra halvan av boken tvÄ registeravsnitt som kan anvÀndas som grundlÀggande ordlistor dÀr du kan slÄ upp ord pÄ bÄda sprÄken. Kombinationen av de tre delarna gör boken till en fantastisk resurs för sprÄkinlÀrare pÄ alla nivÄer.

Hur anvÀnder jag den hÀr kroatiska ordboken?
Vet du inte riktigt var du ska börja? Vi föreslÄr att du först gÄr igenom avsnitten om verb, adjektiv och fraser i bokens första del. Det ger dig en utmÀrkt grund för vidare studier och ett tillrÀckligt stort ordförrÄd för grundlÀggande kommunikation pÄ kroatiska. Ordlistorna i bokens andra del kan anvÀndas nÀr det behövs för att slÄ upp ord du hör pÄ gatan, kroatiska ord som du vill veta betydelsen av, eller helt enkelt för att lÀra dig nya ord i alfabetisk ordning.

Slutliga kommentarer:
Ordböcker har funnits i Ärhundraden och precis som andra saker som funnits lÀnge kan de framstÄ som lite gammaldags och lÄngtrÄkiga, men de fungerar alldeles utmÀrkt. I kombination med de enkla ordlistorna Àr den hÀr kroatiska ordboken en fantastisk resurs som hjÀlper dig genom lÀrandeprocessen och den Àr sÀrskilt behÀndig nÀr du inte har möjlighet att slÄ upp ord och fraser pÄ internet.


Free PDF Download "Kroatisk ordbok: En Àmnesbaserad metod" Online ePub Kindle